a
SP2019-CBRE-The-Core-1-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-3-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-5-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-6-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-8-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-10-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-11-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-12-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-13-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-16-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-18-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-19-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-23-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-25-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-26-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-29-LowRes
SP2019-CBRE-The-Core-34-LowRes

‘The Core’ CBRE Office

Een voormalige autogarage is radicaal getransformeerd in het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor, waarbij de hoogste standaarden voor duurzaamheid en gezondheid werden nagestreefd. Het kantoor is onderverdeeld in verschillende zones  waarbij de interne structuur en faciliteiten samenwerking en ondernemerschap aanmoedigen.

 

Ontwerp: CBRE